Cubus

Jag hann med en snabb sväng inom Cubus häromdagen, egentligen skulle jag inte alls dit, men när jag på väg förbi entrén fick syn på de här pyjamasarna var det kört! 🙂 Jag skulle kunna tänka mig både den röda med renar och fairislandinspirerat mönster och den mörkblå med isbjörnar i julklapp! Hade jag fått någon av dem så hade jag nog tillbringat hela juldagen i den, bara myst omkring hemma med en tänd brasa i öppna spisen och ätit julmatsrester direkt ur kylskåpet… 😉

Och alldeles intill kassorna hängde det här praktexemplet på en ugly christmas sweater! Med guldiga bjällror och Rudolfs röda mule i form av en stoppad applikation! ❤
Fast den vågade jag mig inte på att köpa (bjällrorna kändes lite väl mycket, man vill ju liksom inte pingla omkring vart man går…), men den här söta blåa fick följa med hem till dottern. Hoppas den faller henne i smaken! 🙂

En reaktion på ”Cubus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s