Julbelysning utomhus!

Har sett både på bloggar och Instagram att en del redan fått upp utebelysningen och jag vill också!! Det blir så himla fint och mysigt när det lyser i träden utanför fönstret. Så jag frågade maken häromdagen, sådär lite i förbifarten, om vi inte skulle sätta upp belysningen där ute snart… Hans svar? Vi kan väl åtminstone vänta tills löven trillat av äppelträdet? Och jo, där har han såklart en poäng! 😀

Men hösten är nog lite sen här hos oss i år, förra året åkte belysningen upp runt den tionde november (även om jag ville ha upp den redan den 5:e, men då var vi på väg till BB…), så jag ger löven en vecka på sig att trilla av, sen åker belysningen upp!

2 reaktioner på ”Julbelysning utomhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s