Nu är det äntligen ok!

I lördags forcerades det sista hindret som legat och lurat mellan mig och julen!

Eller hinder och hinder, lillprinsens ettårskalas räknas väl inte som ett regelrätt hinder :), men det är ju ändå något som kräver lite engagemang och planering för att bli bra. Och förstå mig rätt nu, att planera och fixa kalas är superkul! Men jag har liksom haft kalaset för ögonen och inte riktigt kunnat se att julen ligger där och väntar där bortom bortom det… Men nu är ljuset utblåst, tårtan uppäten, presenterna provlekta och kalaset avklarat och jag kan fokusera helhjärtat på jul och advent!! 🙂

Redan i söndags pockade pysselsuget på (resultatet kommer upp här inom kort!) och stormen Freja hjälpte (väldigt vältajmat får jag säga!) till med att få ner de sista löven från äppelträdet så vi kunde börja tänka på utebelysningen..  Och snart är det dags för julehygge i Köpenhamn med svärföräldrarna och julmarknader och glöggmingel och advent och… Jag tror bestämt att startskottet för min jul 2015 brann av i lördags kväll! Yes, äntligen, nu kör vi!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s