Ljuslyktor från Bloomingville…

Kärade ner mig i de här två underbara ljuslyktorna från Bloomingville när vi var i Köpenhamn i helgen, framförallt den högra med texten ”JOY..”

Tyvärr var dessa två de enda som fanns kvar (med just det här trycket) och den ena var trycket snett på (syns dåligt på bilden, men störde mig nåt enormt när jag stod där), och den andra hade en ful fläck på baksidan så det blev inget köp.

Nu ångrar jag mig, och kan inte hitta någon av dem online, mer än i Bloomingvilles julkatalog då…

bloomingville2

Nåja, vad är väl en bal på slottet som Askungen skulle ha sagt? Det blir nog jul ändå! Jag får väl trösta mig med att dregla lite över alla de fantastiskt härliga miljöbilderna som finns i katalogen! 😉

En reaktion på ”Ljuslyktor från Bloomingville…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s