Lindahls kvarg med pepparkakssmak!

Jag älskar pepparkakor och jag brukar äta kvarg till mellanmål rätt ofta, dessutom anser jag att pepparkaksfil (oavsett fabrikat) är en megahit! Följaktligen var förväntningarna på den här riktigt höga! Kanske lite för höga…

För enligt mig smakar den mest ingefära som nu i och för sig är en av de karaktäristiska kryddorna i pepparkakor, men jag saknar kanelen och nejlikorna! Nä, Lindahls, ni behöver nog jobba lite mer på proportionerna i kryddningen på den här… Annars gillar jag produkten som sådan, ett nyttigt och mättande mellanmål tillverkat i Sverige. Fortsättningsvis håller jag mig nog emellertid till favoritsmakerna vanilj, nötchoklad och toffee..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s