Julfrustration!

Jag är frustrerad! Dagarna fram till advent bara flyger iväg och än är det inte helt ok att jula till det fullt ut. Jag har tjuvstartat med så mycket jag kan, satt upp utebelysningen, provlagat/bakat julrecept, satt fram några juliga ljuslyktor, varit på julmarknad och allt det där, men den där riktiga julkänslan har inte dykt upp än.. Jag vet faktiskt inte vad det kan bero på. Kanske det milda höstvädret? Fast det borde jag ju vara van vid nu.. Eller min inställning till advent- och julpynt? Att det åker upp tidigast kvällen innan första advent..? Jag vill så gärna ha jul nu!! Men ändå inte liksom. Jag vill ju kunna suga på karamellen, hinna längta och njuta av allt stök innan jul, men utan att ta ut julen i förskott.. Om jag gör det är jag lite rädd att det ska gå inflation i den där speciella magiska julkänslan..
Nåja, jag gissar att det kommer.. Om en dryg vecka är det ok att hänga upp stjärnorna och tända ljusstakarna även hos oss.. Jag får väl bita ihop, trösta mig med en pepparkaka och stå ut en vecka till! Snaaaart…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s