Vita julstjärnor och vita julstjärnor…

Det är skillnad på vitt och vitt fick jag erfara när jag var i blomsterbutiken senast. De hade fått fram ett hav av fina julstjärnor, både röda och vita. Och ännu vitare…SavedPicture-20151125112258.jpgJag har aldrig tänkt på det förut, men vilken skillnad! Jag föredrar vita julstjärnor så här till advent (oavsett grad av ”vithet”), det går nog lite ihop med min förkärlek till lite mer sparsmakat adventspynt..SavedPicture-20151125112254.jpgMen visst tycker jag att det är mäktigt med de riktigt julröda sen framåt jul!SavedPicture-20151125112213.jpgFramför allt så här, när man har ett helt hav av julstjärnor framför sig! Tänk bara på att julstjärnan faktiskt är en giftig växt, framför allt för mindre barn och husdjur. Växtsaften är irriterande på huden och får man i sig av växten kan det orsaka irritation i mun & svalg samt ge magbesvär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s