Utebelysning – mycket vill ha mer!

I filmen En underbar jävla jul som jag såg nyligen förekommer det en trädgård som ger ett nästan magiskt intryck! Den anas i bakgrunden på bilden nedan och är helt upplyst av julbelysningar i alla dess former, inte nog med ljusslingor i precis alla träd, dessutom har de självlysande tomtar, renar och ja, allt möjligt typ!

Så nu är jag sugen på mer utebelysning i trädgården, men vad..? Ska jag kanske bara slänga upp några extra slingor i träden och ett till nät i rododendronbuskarna? Eller satsa på några lysande renar eller hjortar att ställa nånstans..? Eller kanske klä in hela entrén i slingor..? Blir nog till att kolla utbudet och räkna på ekonomin idag. Men lite mera ljus ska jag allt ha för uteljus är mysigt så här års!

2 reaktioner på ”Utebelysning – mycket vill ha mer!

    • Carina skriver:

      Jo, men visst är det! Och tänk om just min trädgård vore en sån där trädgård som folk tog omvägar för att få se… *drömmer mig bort* 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s