Växtfynd på Amnestys loppis!

Dottern och jag tog en sväng förbi Amnestys loppmarknad igår kväll och utöver en del juliga fynd (och en rejäl spaning på ännu fler liggande tomtar) så kom vi hem med både gran-, tall- och cypressris som en av volontärerna klippt på sin mark. Dessutom fick en yttepytteliten gran och en lika liten och söt tall också följa med hem!


Jag tycker det ser så fint ut att ha såna här småplantor i vas hemma till jul men det bär mig emot att gå ut i skogen och dra upp levande plantor ur jorden. Dessutom bryter det mot allemansrätten om jag inte minns fel. Perfekt att kunna köpa dem då istället för en billig peng av någon som har egen skog!

2 reaktioner på ”Växtfynd på Amnestys loppis!

    • Carina skriver:

      Ja, men visst är det fint i all sin enkelhet! Och framåt jul kanske det blir en liten kula eller två i den också.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s