Dagens julmusiktips; Let’s All Go Christmas Caroling Tonight med Doug Seegers!

Jag fastnade rejält för Weeping Willows julalbum Christmas Time Has Come förra julen och på ett av spåren (Pretty Papers) får Magnus Carlsson sällskap av Doug Seegers (ni vet, killen som var gatumusiker i Nashville när Jill Johnson fick upp ögonen för honom) och jag gillar den duetten starkt! Så igår kollade jag upp om inte Doug gjort nån egen julskiva och det har han minsann! Let’s All Go Christmas Caroling Tonight heter skivan och sen jag upptäckte den har den gått på repeat här hemma! Soft country men ändå julig liksom, rekommenderas varmt om du vill höra julklassiker i en ny tappning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s