Ett kärt återseende!

Nån gång för typ 100 år sen (ok, kanske inte riktigt så länge sen, men ett bra tag sen i alla fall) köpte jag ett doftljus i Amerikat. Ett Yankee Candle Vanilla Chai, och sen det brann ut för nästan lika länge sen har jag försökt hitta det här hemma utan att lyckas. Förklaringarna har varit många; ”det är slutsålt”, ”det finns inte med i den europeiska kollektionen”, ”det har utgått” osv…
Så döm om min glädje när jag ser det i en inredningsbutik i min lilla hemstad!! 😊 Nu äntligen kan jag njuta av mitt vaniljchai-doftljus! Och hur det luktar? Varmt, sött och kryddigt, vanilj, kanel och ingefära. Lite som en blandning av Gingerbread Maple och Cinnamon Stick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s