Lalolistan15; Julbloggkärlek

Åh, förr om åren har jag ju fegat ur och hänvisat er till mina favoritlänkar som t ex  jultoppenjulbloggar.se,julbloggarna.blogspot.se samt julbloggar.com där nästan alla julbloggar går att hitta… Men i år tänkte jag faktiskt försöka vara lite mer specifik, de här julbloggarna besöker jag regelbundet av olika anledningar!

  • Helenes underbara jul (hon skickar ju för sjutton helt osjälviskt ljuslyktor till mig för att jag gnäller av mig här i bloggen när de är slutsålda online, dessutom gillar jag hennes julstil nåt enormt!)
  • Jul i Laloland (såklart, varifrån kommer listan liksom!? Men sen fick hon också en liten julklapp i form av bebis ungefär samtidigt som jag själv förra året och det måste jag ju såklart följa!)
  • Adventstid (tipsade mig om Duns barnkläder som jag kärat ner mig totalt i!)
  • Arildsdottir (Hon fick sin lilla Jonah strax innan min egen lillprins tittade ut, så henne har det också varit lite extra kul att följa!)
  • Tomtens Dotter (Lussebullarna! Jag säger bara de fantastiska lussebullarna!!)
  • Cramer cramar om Julen (hon och jag tycks ha funnit varandra på nåt plan, vi började blogga ungefär samtidigt och har liksom följts åt!)

3 reaktioner på ”Lalolistan15; Julbloggkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s