Bild

Juloutfits!

Dottern hade julavslutning i skolan i förmiddags och var dagen till ära klädd i sin fina julklänning från DUNS! Jag bara älskar både mönstret, men framför allt modellen! Den ser så skön ut samtidigt som den är fin med all vidd i kjolen… Önskar att samma modell funnits i vuxenstorlek till mig själv!
Men det var som sagt bara storasyster som hade skolavslutning, lillebror och jag själv fick nöja oss med matchande julstrumpor med renmotiv på, men det är inte fy skam det heller! 😉
På lillebrors strumpor är det ju såklart Rudolf som stått  modell, men vem är det jag har på mina strumpor? Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner eller kanske Blitzen..? Mina strumpor kommer i alla fall från KappAhls barnavdelning och lillebrors från HM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s