Julbord på Ikea

Ikväll var jag sugen på julmat men orkade inte ställa mig i köket och laga nåt, vad gör man då? Jo, man packar in familjen i bilen och kör till Ikea! 129 kr/person för Familymedlemmar (och 19 kr för barn) känns mer än ok! Det är kanske inte världens största utbud, men det viktigaste finns där; ett par sorters sill och lax, ägghalvor, lite kallskuret (inklusive skinka), ett varmt bord med köttbullar (såklart!), prinskorv, revben, kål och Janssons samt ett gottebord med småländsk ostkaka, ris a la Malta och pepparkakor. Jag blev både mätt och belåten!


Dessutom fick jag med mig en fin marmorkavel hem vilket visade sig vara vältajmat, för i bilen hem undrade dottern när vi skulle sätta ihop och dekorera pepparkakshuset. Jag kunde ju inte erkänna för henne att jag helt glömt bort det, så svaret fick bli i morgon! Tur att jag hade en pepparkaksdeg redo i kylen!
Alltså står jag här nu med min nya fina marmorkavel och kavlar pepparkaksdeg.. Jag hoppas mitt lilla hjärta blir nöjd och kan dekorera sitt pepparkakshus i morgon! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s