Mellandagsrea och lagerrensning..

Vid den här tiden på året svämmar i alla fall min inbox över av mail med information om mellandagsrea, det ena erbjudandet värre än det andra. Oftast går dessa mail rakt i min skräppost (om det nu ite är nåt speciellt jag är på jakt efter), men vissa fångar mitt intresse innan jag hunnit slänga dem. Ett från unicef t ex. med rubrikerna ”Allt ska bort” och ”Laggerrensning”.. De ger en onekligen en tankeställare så här mitt i mellandags-konsumtionshetsen!

Så innan du köper den där nya prylen som du kanske egentligen inte ens behöver, fundera på om du kan avvara en liten slant till förmån för de som ingenting har, som svälter, lever ett liv på flykt eller förlorat allt.. För så lite som 50 kr kan du hjälpa till att rena upp till 2340 liter vatten och på så sätt hjälpa till att förhindra smittspridning i ex vis flyktingläger eller katastrofområden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s