Årets pepparkakshus, bilder och shoppingtips!

Det blev ett pepparkakshus till slut och dottern fick helt fria händer att dekorera det! Både hon och jag tycker att det blev riktigt fint! ❤

Som vanligt bakade jag ut det med min pepparkaksmall (den syns här, här och här) och jag tycker att den är så himla smidig! Har använt den till vartenda pepparkakshus nu i drygt fem år. För den som är sugen på att investera i en egen kan jag tipsa om att både Panduro och Lagerhaus har den på rea nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s