Nytt i granen för i år!

Det blev inte många nyheter i granen i år eftersom det är en barnsäker sådan, helt utan mina högt älskade (men åh så ömtåliga) glaskulor. Två nya kulor finns där dock som redan betyder lite extra för mig, de handgjorda porslinskulorna från Lyngby Porcelænsfabrik som maken hjälpte ungarna att köpa i julklapp till mig! En lila från dottern (ok, bordeaux men lila är hennes älsklingsfärg så vi säger lila) och en midnattsblå från sonen. Gissa om jag blev glad när jag öppnade paketen? 🙂 Så enkla och grafiska, men ändå romantiskt gammaldags i stilen liksom. Det var kärlek från första stund! ❤

4 reaktioner på ”Nytt i granen för i år!

    • Carina skriver:

      Härligt! Men det är en rolig sak att shoppa också, man kan liksom gå lite extra crazy o man vill det för de är bara framme under en så begränsad period.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s