Ny hyacintvas till min samling!

Det är inte ofta jag fyndar sprajsans nya hyacintglas till min lilla samling, oftast brukar jag hitta gamla glas på loppisar eller i secondhandbutiker, men igår blev det ett undantag! Inne på Magasin du Nord i Köpenhamn stod en ensam hyacintvas från Bloomingville och bara väntade på mig. Nedsatt med 40% liksom övriga juldekorationer var det inget snack om saken. Klart den skulle få följa med oss hem! 🙂

Svagt rökfärgad och aningen smalare än de flesta i min lilla samling utgör den ett fint komplement till de andra tycker  jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s