Reafyndade julgranskulor!

Det var ju såklart inte bara den  söta lilla hyacintvasen som fick följa med hem från Danmark igår..

Många butiker hade redan plockat undan julsakerna (mina två favoriter Notre Dame och Söstrene Grene t ex), men hos de som inte hade hunnit så långt var juldekorationerna nedsatta med minst 40%, vissa hade tom 70% rabatt på julpyntet!
Den här julgranskulan från Bloomingville såg jag på Magasin du Nord redan när vi var i Köpenhamn innan jul, men av olika anledningar (hungriga barn och för långa kassaköer) blev det inget köp då, något jag ångrat lite i efterhand.. Så döm om min glädje när jag hittade den igår, till halva priset dessutom! Visserligen är den av glas och ömtålig, men jag kunde bara inte låta bli att hänga upp den i granen när vi  kom hem igårkväll… 🙂

Inne på Illum hittade jag den här fina asken med handdekorerade julgranskulor i glas till 70% rabatt! 🙂 Och låt er inte luras av bilden, de är stora, 80 mm i diameter och gjorda i sådär riktigt tunt och skört glas som gamla kulor brukar vara gjorda i.

Slutligtvis gick dottern och jag in på Illum Bolig, jag hade väl inga större förhoppningar eftersom det såg rätt utplockat ut i hyllorna, men efter lite letande hittade vi de här fina kulorna! Och ja, för er som undrar, dottern fick välja tre kulor alldeles själv. Klart det blev rååååsa och glittriga kulor då! 😉 Själv blev jag väldigt förtjust i den ljusgröna med pärl-finish och små ”snöprickar” samt den röda kotten… ❤

2 reaktioner på ”Reafyndade julgranskulor!

    • Carina skriver:

      Ja, jag kan liksom inte riktigt hejda mig… Är så himla svag för fina julgranskulor! Och ska jag vara ärlig så gick jag ju lite bananas redan innan jul, men då på secondhand… 🙂 Ser fram emot ditt inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s