Ännu mera reafynd!!

Sådär ja, ännu fler juliga reafynd! Hade vägarna förbi Lagerhaus häromdagen och kunde såklart inte hålla mig från att gå in… Jag köpte aldrig några fler av ”lampklämmorna” som jag funderade på i höstas, men nu var de ordentligt nedsatta så de här lådorna kommer få göra de jag redan har sällskap i granen nästa år!
Och sen  är jag ju som bekant en sucker för pepparkaksformar.. De geometriska med den lilla diamanten kunde jag liksom inte motstå och tumvanten var ju bara för söt!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s