Juleskum, vilken smak är egentligen godast?

Ingen i julbloggssvängen har väl missat att Tomtegröt & kanel är årets smak på Cloettas populära skumtomtar (jag gillar framför allt sloganen; ”Gröt och tomte i ett, nu är julen komplett!”) och visst låter det gott?

tomteskum

Kan tänka mig att det smakar lite milt och sött med vaniljtoner från gröten och så kanel då, en ganska trevlig och definitivt julig smakkombination som ska bli kul att få testa!

Men vilken är egentligen den bästa av årssmakerna på Juleskum?

 

Själv älskade jag förra årets Clementinsmak och har faktiskt ett par påsar kvar i skafferiet om suget skulle sätta in. Som god tvåa kommer Vinteräpple och på tredje plats Polka.. Varken knäck eller pepparkaka hörde till mina favoriter, men ingen av dem var ju direkt äcklig liksom.. 😉 Dessutom kom ju Juliskum med smak av Päronglass och Cola under sommaren 2012 och det var faktiskt också riktigt gott! Och så har vi ju såklart originalet med smak av jordgubb… Har en låda såna i skafferiet också om jag inte minns fel, mums!

juleskum original

För att inte  tala om det chokladdoppade Juleskummet.. Choklad är ju sällan fel liksom!

juleskum chokl

Åh vad jag blev sugen nu… Måste nog gå och  nalla lite i skafferiet strax! Men vad säger ni läsare, vilken smak var egentligen godast?

 

3 reaktioner på ”Juleskum, vilken smak är egentligen godast?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s