Recension av Cloettas Juleskum 2016, ett hyllningsinlägg!!

Jag har lyckats komma över några smakprover av Cloettas Juleskum 2016 och jag måste bara säga, WOW!! Cloetta, ni har lyckats överträffa er själva i år!! ❤

I ett tidigare inlägg har jag ju spekulerat lite i årets smak, och jag ska villligt erkänna att jag hade både rätt och fel. Mina tidigare favoriter har ju hört till de lite friskare smakerna och förra årets clementin var en storfavorit! De söta och kryddiga varianterna har inte riktigt varit my cup of tea, men det här är nåt helt annat!SavedPicture-2016911214551.jpgDe här små skumtomtarna smakar milt av vanilj med en precis lagom touch av kanel för att göra smaken intressant, men ändå utan att ta överhanden. De saknar helt den där syntetiska eftersmaken som vissa av de andra smakerna haft och som gjort att man bara velat äta ett par tre stycken åt gången.. Här kan jag lätt smälla i mig en hel påse utan att tveka!SavedPicture-2016911214542.jpgDen enda nackdelen som jag ser det är väl att tomtarna ser lite  bleka och tråkiga ut, men vad skulle de annars haft för färg egentligen? Jag kan inte komma på nån bättre när det handlar om tomtegröt- och kanelsmak så det är jag beredd att ta för att få njuta av de här små godingarna!SavedPicture-2016911214750.jpgKort sagt, årets Juleskum med smak av tomteskum & kanel är en höjdare, och jag vågar nog tom säga att den hamnar högst upp på  min topplista över juleskumsmaker! 🙂

8 reaktioner på ”Recension av Cloettas Juleskum 2016, ett hyllningsinlägg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s