Juliga nyheter från Design House Stockholm!

Jag är svag för Design House Stockholms Elsa Beskow-kollektion, har några av muggarna själv och tycker att de är så himla söta! Tidigare år har de släppt både söta glöggmuggar…Beskow_MulledWineMugs_ChristmasElfFamily…och julgranskulor med vintriga motiv.ChristmasOrnaments_tree1Men i år trumfar de sig själva! Kolla bara in den här kakburken med Sockerbagaren på!! I’m in lööööv!! ❤CookieJar_BakerDessutom finns han på fler prylar, som t ex julkort, kökshandduken nedan och så har jag sett honom på små muggar…Beskow_KitchenTowel_Baker

Nu återstår bara det svåraste av allt, att begränsa mina inköp. Ska jag ha kakburken, eller kökshandduken eller kanske några glöggmuggar eller… Undrar förresten om de kommer som julgranskulor? 🙂

4 reaktioner på ”Juliga nyheter från Design House Stockholm!

  • Carina skriver:

   Ja, där måste ha funnits hur mycket som helst att kika på!! 🙂 Jag får helt enkelt hålla tummarna för att det kommer kulor med sockerbagaren på!

 1. Ja visst är kakburkunderbar! Vad jag förstod på dem jag pratade med i deras monter på formex så kommer det inga nya kulor i år…men samtidigt så har företag sagt så förut och sen kommer extra julprodukter..

  • Carina skriver:

   Nåja, man kan ju inte få allt här i världen (och tur är väl det!), får nöja mig med en kakburk eller en kökshandduk då, troligtvis blir det handduken; lättare att förvara och en sak som används frekvent hemma hos oss! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s