Loppisfynd!

De som följer Julpussar på Instagram vet nog redan att jag loppisshoppat den här helgen, det enda som fick följa med däremot var de här två fynden; ett vintrigt kuddfodral från Lexington som jag suktade efter när det kom men aldrig fick tag på, samt ett gammalt decembernummer av Plaza Interiör från 2012..Men, fördelen med att gå på sommarloppisar är att man kan göra riktigt många fina julfynd om man bara har ögonen med sig! Det är inte så många andra som letar efter julsaker redan nu, så man får t ex rota i fred bland travarna med fina jultallrikar! Och för en femma styck är det ju minst sagt ett fynd! Fast nu har jag redan köksskåpen fulla av julporslin så de här fick ligga kvar i solskenet och vänta på nästa julnörd… 😉Söta juliga muggar för t ex varm choklad fanns det också…liksom ett stoooort utbud av glöggmuggar och -grytor. Bara att välja och vraka!Och ett helt bord som dignade under tyngden av allt julpynt; tomtar och julgranskulor så långt ögat når! Och inte en kotte (utöver den längst ner på bilden då, förlåt den dåliga ordvitsen) som var intresserad mer än jag… Tyvärr (eller ska jag kanske säga som tur var..?) fanns där inget som tilltalade mig den här gången.Så det får bli dagens tips; passa på att loppis-julfynda så här års, bättre priser, större sortiment och mindre trängsel! 🙂

5 reaktioner på ”Loppisfynd!

  1. Ulrika skriver:

    Men var har de så mkt julpyn och grejjer uppe!? Jag hittar sällan något, och de har alltid allting undanstoppat eftersom det inte är säsong…. Orättvist! Julgranskopparna hade jag köpt alla dagar, barnen hade älskat dem!

    /Ulrika

    • Carina skriver:

      Ja, julgranskopparna var riktigt söta! Synd att de inte fick plats i mina köksskåp… Och det här var på en av Lions årliga sommarloppisar utanför stan, eftersom de inte har öppet runt jul så är allt framme vid varje loppistillfälle, oavsett säsong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s