Gammal inspiration!

Bara för att en jultidning har några år på nacken betyder ju inte det att den per automatik är inaktuell. Visst går det trender även i julkretsar, men de tenderar att röra sig lite långsammare än vanliga inredningstrender, dessutom är det liksom alltid ok med en traditionell julstil. För några år sen hittade jag ju t ex ett nummer av Amelia Jul från 2005 när jag städade ur ett rum som stått tomt ett tag, och tom där kunde jag snappa upp en och annan idé som kändes ny och fräsch trots att tidningen hade tio år på nacken!savedpicture-201492420911Nu i helgen fyndade jag ett julnummer av Plaza interiör från 2012 för en femma och igår kväll bläddrade jag igenom mitt kap… Det var kanske inte det mest juliga av alla julnummer, men ett och annat guldkorn lyckades jag ändå skrapa fram! Jag gillade t ex de här naturinspirerade paketinslagningsidéerna! Inte riktigt så juliga som jag vill ha dem kanske, men det är ju lätt åtgärdat med t ex ett rött snöre eller en liten grankvist..Och det här receptet på polkagrismarshmallows bara måste jag testa!! Inte nog med att det låter supersmarrigt, de ser verkligen urgoda ut på bilden!Så det här får bli veckans utmaning, för jag kan ju inte vara den enda som sparat gamla nummer av jultidningar… Plocka fram ett gammalt nummer som du inte bläddrat i på ett tag och försök att se på det med nya ögon, tänk utanför lådan och plocka ut guldkornen. Jag lovar dig att du kommer att hitta nya idéer, recept och massvis med inspiration! Och när du gjort det, dela gärna med dig; Antingen i din blogg eller i en kommentar här nedanför! 🙂

3 reaktioner på ”Gammal inspiration!

    • Carina skriver:

      Ja, jag brukar också plocka fram mina gamla sparade nummer när andan faller på så här i början av säsongen, men oftast blir det förra eller på sin höjd förrförra årets magasin, dessutom har man ju oftast läst dem ett par gånger vid det här laget… 😉 Då är det roligt med olästa gamla nummer som i det här fallet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s