Årets juldukning, med inspiration från Blossa..?

Pressbilderna och fotona från lanseringen av Blossa 16 igår fick mitt undermedvetna att gå igång.. Kolla bara, hur snyggt är det inte med mörkgrönt och guld/mässing ihop? blossa-15-krakbar 415014_1920

Det här blir nog något jag ska försöka hålla i bakhuvudet till årets juldukning! Mörkgröna bordstextilier, guld/mässings ljusstakar på bordet och lite naturinslag i form av kottar, grankvistar och kanske några röda bär i bordsdekorationerna… Me likey a lot!! Så snyggt och enkelt, glamouröst men ändå jordnära på nåt vis. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s