Adventskalendrar på Gekås

Det blev en spontantripp till Gekås i Ullared igår för mig och sonen. På inköpslistan stod bl a adventskalender till hans storasyster och när jag ändå var där passade jag på att spana in julsortimentet som de redan hunnit få fram (bildbomb kommer senare idag!).
I år (liksom förra året) blev det en Lego Friends-kalender till henne, men det fanns många att välja på; Olika Lego- och Playmobilkalendrar, Pippi- eller Bamsekalender samt Pixi- och Play-Dohkalendrar. Alla till riktigt bra priser!

Den här ursöta Playmobilkalendern var jag riktigt nära att köpa till sonen, men jag kom på bättre tankar. Det hade ju varit mer för min skull än hans som jag hade köpt den i så fall; det var ju jag som kärade ner mig i tomten, släden och de söta små djuren! ❤ Har det inte ratt och fyra hjul så är det inte vatten värt i sonens värld…

Vad man ska ha i åtanke däremot är att det inte är årets version på kalendrarna, utan fjolårets. men mig stör det inte så mycket, förra året fick dottern en legokalender från året dessförinnan…

En reaktion på ”Adventskalendrar på Gekås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s