Lösning på ett adventskalenderdilemma!

Hos Helénes Underbara Jul hittade jag precis lösningen på ett dilemma som jag lurat på ett tag… Min dotter älskar Legos adventskalendrar så till henne har jag redan fixat en (visserligen förra årets från Gekås, men hon blir nog lika glad ändå, för henne är den ju ny!), men hennes lillebror då, vad ska han få för motsvarighet..? Jag hittar inga färdiga duplokalendrar och än känns han för liten för Legokalendrarna. Visst kan jag köpa vanligt duplo och slå in i 24 små paket, men det blir ju inte riktigt samma grej. Han missar ju hela biten med lucköppning och så..

Men så såg jag det här inlägget hos Heléne, om en färdig DIY-kalender från Flyingtiger! Den verkar supersmidig, bara att öppna och fylla med lämpliga små klappar (klossar i mitt fall) och sen försluta igen. Får nog bli en tripp in till stan nu på lunchen för att inhandla en sån! Och när jag ändå är där kanske jag slår till på det här fina misteldiademet också. Man kallar ju sig inte för julpussar helt utan en anledning liksom… 🙂

4 reaktioner på ”Lösning på ett adventskalenderdilemma!

    • Julpussar skriver:

      Ha ha, en perfekt present till nån man vill pussa ju! Det fanns många såna på mitt TGR, finns säkert på fler ställen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s