Kate Spade Arbour New York Village

Varför bor jag inte i Amerikat med ett Macy’s runt hörnet..? Inte nog med alla fina juldekorationer de har där, kolla in det här fina vinterporslinet från Kate Spade! Arbour New York Village heter det och verkar bestå av både vanliga tallrikar & assietter samt uppläggningsdelar och tillbehör i textil såsom dukar och servetter.

Jag är helt förälskad i mönstret med de små townhousen i rött & rosa mot en bakgrund med gröna granar och kala träd i ett vinterlandskap, och kolla in salt- & pepparströarna i form av ett paket & en gran! ❤

Men även delarna som pryds av juliga texter i guld är ursöta, både assietter, skålar och uppläggningsfat!

 

Fast det kanske är tur att jag inte bor där ändå. Risken finns att jag hade ruinerat mig i så fall… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s