Julpasta, ett nytt inslag på julbordet!

Min dotter är inget stort fan av julmat. Tyvärr… På sin höjd att det slinker ner en köttbulle eller prinskorv, men det är långt ifrån säkert. Hon har varit en duktig allätare fram tills för nåt år sen, men nu är det pasta med ost, pannkakor eller chicken nuggets som är favoriterna. Ingen av dem förekommer tyvärr på ett traditionellt julbord, men i år tänkte jag se till att det blir ändring på det. Ett julbord är ju ingenting värt om man inte tycker om det som serveras, eller hur? Så nu inför vi pasta som ett inslag på vårt julbord för hennes skull!

julpasta

I somras hittade jag nämligen ett paket julpasta på en dammig hylla i en saluhall vi besökte på semestern (bäst före slutet på 2018 så den är absolut inte för gammal!). Pasta i form av små jultomtar i olika färger, då platsar den väl absolut på julbordet? Gärna med lite riven julost på!

wp_20160310_18_01_46_pro  wp_20160310_18_02_29_prowp_20160310_18_02_20_pro

2 reaktioner på ”Julpasta, ett nytt inslag på julbordet!

    • Carina skriver:

      Ja, man måste våga förnya sig lite! Vi har faktiskt rationaliserat bort en hel del från julbordet bara för att ingen äter av det, då kan man ju lika gärna lägga till lite nytt som dottern i det här fallet fatiskt gillar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s