Gekås; en orgie i julgodis!

Det var inte bara på säsongstorget som julen hade tjuvstartat på Gekås i Ullared när jag var där i söndags… Självklart gick det att hitta en hel del juligt på livsmedelsavdelningen också! T ex chokladtomtar och -snögubbar i olika modeller..SavedPicture-201691121364.jpg…och självklart chokladkalendrar!SavedPicture-2016911213624.jpgJuleskum på längden och tvären, både i små påsar och stora lådor! Och inte bara Cloettas, utan även andra (billigare) kopior…SavedPicture-2016911213631.jpgPepparkakor brukar de ha året om i kexhyllan,men pepparkakshusen var nya för säsongen! SavedPicture-2016911213637.jpgDet enda jag blev lite besviken på var glöggen. Den enda glöggen jag kunde hitta var den här från Herrljunga med smak av apelsin och choklad, och chokladglögg? Näe.. Det är inte min grej. Men jag skulle tro att det kommer in fler sorter inom kort (om det nu inte redan gjort det, det är ju flera dagar sen jag var där nu 😉 )!SavedPicture-2016911213642.jpgSå alla ni som planerar en tripp till Ullared & Gekås innan jul, passa på att bunkra upp av era favoritjulgotter när ni ändå är där! 🙂

7 reaktioner på ”Gekås; en orgie i julgodis!

  1. Ola skriver:

    Du e allt lite knäpp som tänker på julen redan, nu när det är 28gr varmt. Men de kanske är därför jag tycker om dig! Kram på dig

  2. Hej! Jag måste bara tala om att jag tycker att du har en helt underbar julblogg! Jag ÄLSKAR allt som har med julen att göra och hittade din blogg för någon vecka sedan när jag fick julabstinens – vilken lycka! 🙂

    • Julpussar skriver:

      Åh, vad glad jag blir!! ❤ Du anar inte hur härligt det känns att få läsa de orden! Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar och varmt välkommen!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s