Årets första julmagasin är inköpt!! Cards & Crafts for christmas

Mannen och jag var på vift igår, utan barn för en gångs skull! Innan vi skulle sätta oss i bilen för att köra hem gick jag inom Pressbyrån för att skaffa mig nåt att dricka och vad skådar jag i tidningshyllan om inte den här godingen! 🙂 Klart den fick följa med mig i bilen som reselektyr… 😉

Det kommer väl knappast som nån överraskning för mina trogna läsare att jag älskar amerikanska/engelska pysseltidningar med jultema, men känslan att få öppna årets första är alltid lite högtidlig och speciell!

Och det här numret gjorde mig inte besviken på något sätt, massvis med inspiration till fina julkort!


Och julgransdekorationer…

Papperspyssel i mängder…

..och de här små söta filttomtarna och virkade mjukdjuren!

Det svåra nu blir väl att begränsa sig.. Det finns varken tid eller resurser att pyssla ihop allt jag är sugen på, men nåt ska jag allt kunna knåpa ihop! 🙂

5 reaktioner på ”Årets första julmagasin är inköpt!! Cards & Crafts for christmas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s