Årets julkort, funderingarna är igång!

Helgens inköp av Cards & Crafts for Christmas fick mina pysselfunderingar att gå igång.. Det finns så mycket fint jag vill göra och så många idéer! Utöver att bläddra i gamla pysseltidningar så kollar jag gärna på pinterest som är en riktig guldgruva av inspiration!

Än känns det dock på tok för tidigt att börja pyssla julkort (septembersolen skiner ju fortfarande utanför fönstret) men vips så är det oktober eller november med långa, mörka & regnruskiga kvällar som gjorda för mysiga pysselstunder vid köksbordet tillsammans med dottern! Och då kan det ju vara bra att ha en plan och lämpligt material hemma tänker jag… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s