Kaffeadventskalender!

Teadventskalendern är väl knappast någon direkt nyhet om man intresserar sig för lite ”vuxnare” adventskalendrar, tyvärr har jag aldrig fastnat för konceptet (är rätt kräsen i mitt tedrickande och håller mig till väl beprövade sorter) även om jag kan förstå tjusningen med det.Nu finns det hur som helst även en variant för kaffedrickare, nämligen Kaffeadventskalendern!

Kalendern består av 24 påsar med kaffebönor från ett urval svenska mikrorosterier, varje påse ska enligt uppgift räcka till ca 4 koppar så om man delar kaffebryggare med någon så passar det ju utmärkt att ge vederbörande en kaffeadventskalender att dela på… 🙂

Min egen kaffedrickare här hemma får emellertid klara sig utan en sån här i år eftersom han precis har bytt ut sin kaffebryggare mot en espressomaskin.

Sluta läs nu älskling! 😉

Det kan däremot komma att slinka ner både en eller två påsar av Slöinge Kafferosteris espressobönor till honom innan jul (ett av rosterierna som är representerat i kaffeadventskalendern), eftersom just detta lilla rosteri ligger mig varmt om hjärtat och drivs av goda vänner till oss..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s