Elf on the shelf, äntligen har jag hittat min variant!

Jag har länge varit sugen på att anamma den amerikanska ”Elf on the Shelf”-traditionen (läs mer om den här), en men tidigare avstått då jag misstänkt att dottern skulle genomskådat grejen med en docka som får liv om nätterna. Hon är ganska slug nämligen min unge… 🙂

Men nu har jag äntligen hittat en lösning! Jag har beställt den här söta lilla miniatyrdörren från Panduro (såg den redan förra året men då var de slutsålda) som jag nu tänker måla och dekorera trovärdigt och sen sätta upp på lämpligt ställe hemma.På det här viset kommer hon inte kunna dissekera en stackars liten nisse-docka för att få reda på hur han kan bli levande.. 🙂 Nu blir det istället bara en liten dörr som sitter där, och eventuellt några spår av nissehyss emellanåt (googla ”Elf on the Shelf”, finns hur många roliga idéer på hyss som helst!). Less is more säger jag…

Nu kvarstår bara det delikata bekymret hur jag ska måla dörren? Här kommer ett litet inspirationskollage!

4 reaktioner på ”Elf on the shelf, äntligen har jag hittat min variant!

 1. Åhh, vilken rolig idé, den har jag helt missat. Det ska jag kolla in. Fin ny design btw. Gick in på en annan blogg som såg ut precis som din såg ut för några dagar sen och blev mycket förvirrad 🙂 Ha en fin fredag.

  • Julpussar skriver:

   Tack! 🙂
   Och ja, det var precis det som var anledningen till designbytet, man vill ju ogärna förvirra sina läsare!
   Jag gjorde ju det enkelt för mig i början och använde ett färdigt tema men det kom visst tillbaks och bet mig i ändan nu.. 😉
   Ha en fin helg du med! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s