Ska du skicka julklappar med post i år?

I så fall måste du bara kolla in de här söta inslagningsidéerna!parcel-pressies_1

Hur fint blir det inte när man slår in paketen i vanligt brunt kraftpapper, binder om med rött & vitt snöre och använder frimärken och adressetiketter som dekoration? Det blir ju så fint att jag överväger att slå in alla årets julklappar på det här viset! Idén hittade jag här, och där finns även den här bilden på vad man kan tänkas behöva för att slå in sina julklappspaket…

parcel-pressies_3

Men Pinterest formligen svämmar över av idéer på hur man gör fina paket, kolla in de här t ex!

big85cb1a1ab54182eab013a94f3c3ab43acire-c3a0-cacheterkak-upakovat-podarok-na-noviy-god-8

Attans också, jag som redan har så många fina julklappspapper (en av mina laster), nu vill jag ju bara slå in paket i brunt eller vitt kraftpapper! Snacka om i-landsproblem… 😉

 

3 reaktioner på ”Ska du skicka julklappar med post i år?

  1. Therese skriver:

    Jättefint 🙂 Är det OK att låna bilder från Pinterest? Finns ju så mycket regler för allt och man kan bli stämd på pengar. Finns så mycket fina bilder där.

    • Julpussar skriver:

      Nej, det är egentligen inte ok. Ska man hårdra det hela så får man faktiskt inte ens pinna bilderna på Pinterest om man har en öppen profil utan att ha fotografens tillåtelse. Om jag nu (som i det här fallet) hittar en bild jag vill dela med mig av, försöker jag alltid hitta och länka till ursprungsbilden i mitt inlägg och hoppas på det bästa… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s