I’m in löööööv!!

Jag är inget stort fan av julsmycken, det har jag skrivit om förut (bl a här) men det här halsbandet förälskade jag mig i när jag hittade det för några år sen..…och förra året hittade jag de här örhängena på Glitter som fick bli en julklapp till mig själv.Men nu har det alltså hänt igen. jag har kärat ner mig i ett julsmycke, tyvärr inte lika budgetvänliga som de två jag redan äger… 😦

Hermès (franskt lyxmärke) gjorde för några år sen en serie med emaljarmband med motiv av snöflingor! Jag har hittat det i både svart, blått, rosa och rött, i två olika bredder och med guld eller silverkant…

Jag tror att jag gillar det smala med silverkant bäst, helst i svart eller rött om man du får drömma lite… Hör du det Tomten..? 😉

 

 

4 reaktioner på ”I’m in löööööv!!

    • Julpussar skriver:

      Tack! Och ja, jag kärade ner mig totalt i armbanden!!
      Trist att jag hittade dem först nu bara och att de har utgått, men jag får väl leta på nätet efter dem begagnade istället! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s