Nytt bloggutseende!

När jag började julblogga så gjorde jag det enkelt för mig. Lite för enkelt kanske…

Jag ville fokusera på innehållet snarare än utseendet så när jag hittade en färdig bloggmall jag gillade så valde jag att köra på den. Nackdelen med det valet är ju att flera andra kan ha precis samma utseende på sina bloggar vilket kan bli förvirrande för er läsare.. Men, jag har åtminstone varit i gott sällskap som nästan bara delat tema med amerikanska julsidor! 🙂

Nu är det hur som helst dags för nåt nytt, nåt lite mer unikt som jag är ensam om, so here it is! Välkommen till Julpussars nya utseende! Hoppas det funkar bra för er läsare också, om inte så hör gärna av er!

Julpuss på er allihopa!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s