Äntligen Nötknäpparen!

Det blir en tidig julklapp till mig själv i år! 🙂När jag fick höra att Nötknäpparen kommer till stan innan jul var jag den första att boka både barnvakt & biljetter!

Jag älskar den klassiska julberättelsen om hur en liten flicka får en nötknäppare i julklapp, men plötsligt får nötknäpparen liv där den ligger under julgranen. När rummet sen blir invaderat av en armé uniformerade möss förvandlas nötknäpparen till en prins som besegrar mössen och tar med sig flickan till ett förtrollande sagoland befolkat av levande dockor. Behöver jag berätta hur mycket jag ser fram emot den här föreställningen..? 😉

En reaktion på ”Äntligen Nötknäpparen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s