Nötknäpparen

Igår kväll befann jag mig i en parallell sagovärld under drygt två timmar…

Det var dags för min julklapp till mig själv, en dejt med maken och baletten Nötknäpparen, en helt underbar historia speciellt så här i juletid! St Petersburg Festival Ballet stod för föreställningen som var en orgie i klassisk balett, vackra kostymer, slitna tåspetsskor och frasande tyll. Jag älskar det och kunde inte slita blicken från scenen förrän ridån föll efter sista inropet…
Jag var alltför uppslukad av handlingen för att komma mig för att föreviga det hela, men lagom till Nötknäpparprinsen och The Sugarplum Fairys pas de deux hade jag i alla fall sinnesnärvaro nog att ta en snabb bild..

Är duktigt avundsjuk på alla uppsalabor nu som har möjligheten kvar att se baletten den 3/12. Det är nästan så att jag funderar på att flyga upp för en kväll bara för att få uppleva det en gång till… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s