Finaste jultishan från Lindex!

I lördags stannade jag och dottern till på Lindex för att köpa den fina lussekattspyjamasen till sonen och på väg till kassan sprang vi på den här godbiten!

Klart att dottern skulle ha en sån bestämde vi! Det är ju inte mer än rättvist att hon också får ett fint juligt plagg när hennes lillebror får en fin pyjamas. Nu funderar jag bara på om jag skulle ta ock köpa en till mig själv också, den är ju ruskigt fin och går ju faktiskt upp till 170 i storlek… Kanske nåt för årets julbord med jobbet..?

8 reaktioner på ”Finaste jultishan från Lindex!

  • Julpussar skriver:

   Det är inte omöjligt att det kommer nåt liknande till dam, den är från deras Holly & Whyte-kollektion som finns även i damstorlekar, så det är bara att hålla tummar och utkik! 😉

 1. Sandra skriver:

  Tack för tipset! Just mejlat mamsen som julklappstips. 😉 Brukar aldrig kolla på barnavd till mig själv men kan ju faktiskt hitta en del godbitar där också till en billigare peng! H & W för barn nytt el? Hittade hit via lussekattdräkten på Lindex, kul med länkar, vet aldrig var man hamnar!

  PS. Kommer o tänka på den bra advkalendern ”Julpussar & stjärnsmällar” på 80-talet ang. din blogg, om du minns den?! Bra de finns att se för dagens barn i SVT arkiv nu!

  • Julpussar skriver:

   Varsågod och varmt välkommen hit! Ja, H & W för barn verkar vara nytt för i höst. Kul tycker jag som gillar H & W för dam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s