Julklappar till husdjuren från Granngården!

Det är klart att våra fyrfota vänner också ska få klappar till jul! Det här är några förslag jag hittade under mitt senaste besök på Granngården..

Till gnagarna fanns det både godis i form av söta juldekorationer och en gnagvänlig snögubbe!

Har du istället katt så kan du välja mellan adventskalender, jultrumpa eller små söta julmöss med svansar i form av polkagriskäppar!

Och för mig som har hund så fanns det ännu mer att välja på, utöver julstrumpan och adventskalendern så hittade jag en massa roliga pipleksaker i form av julfigurer samt supergulliga tuggpinnar formade som polkagriskäppar!

En adventskalender tänker jag nog ge vovven i år, men han kanske ska få en ny pipleksak också..? 🙂

2 reaktioner på ”Julklappar till husdjuren från Granngården!

  1. Åh jag måste försöka ta mig dit! Min minsta ÄLSKAR pipleksaker så han behöver definitivt en julig sådan under julgranen. Förra året hade jag en adventskalender till hundarna och det ska jag försöka ha råd med i år också; så mysigt när man inte har barn att skämma bort….

    • Julpussar skriver:

      Ja, det är faktiskt riktigt mysigt att skämma bort sina fyrbenta vänner inför jul! Klart att de också ska få ta del av julstämningen liksom… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s