JULPUSSAR

Adventskalendrar för vuxna?

De senaste åren tycks marknaden för adventskalendrar som riktar sig till vuxna formligen expolderat! Är det inte kalendrar fyllda med choklad, te, kaffe eller whiskey så är det accessoarer, nagellack, hudvård eller doftljus.. Ja, jag har tom hittat en kalender med små provförpackningar av skäggolja!

Själv ställer jag mig lite skeptisk till hela konceptet… Visst om man kanske vill skämma bort någon man tycker om med en kalender, men att köpa en till mig själv? Nä det skulle jag nog aldrig göra (möjligtvis en chokladkalender då)… Jag känner att jag är lite för kräsen i min smak för att uppskatta godtyckliga produkter från ett visst märke. Ta t ex Bodyshops kalender eller Yankee Candles version; visst uppskattar jag mycket ur deras sortiment, men det betyder ju inte att jag tycker om allt! Och att då lägga ett antal hundralappar på en kalender där jag kanske uppskattar hälften av innehållet känns avlägset för mig. Då skämmer jag hellre bort mig med väl valda produkter ur sortimentet som jag verkligen tycker om..

Nä, jag har kanske blivit för gammal och kräsen eller krass för det här konceptet. Inte ens min man får nån kalender av den här typen (även om han lagt sig till med ett snyggt skägg på sistone och kanske skulle gilla en skäggoljekalender). Då köper jag hellre nåt jag säkert vet att han skulle uppskatta och gör en egen paketkalender till honom..

Hur tänker ni om det här? Jag vet att många av mina fellow julbloggare är eld och lågor över den här typen av kalendrar så det kanske är jag som har missat nåt..? Kommentera gärna!