Dessertmästarna kommer tillbaks till jul!

Jag läste precis hos Jessica på Jul i Laloland att Dessertmästarna kommer tillbaks med en ny julsäsong! Åh vad jag längtar!!w9dv6vt4mlaqtmybxxbk Roy Fares & Sebastien Boudet är två av mina favoriter när det kommer till bakning & desserter så gissa om jag kommer att sitta klistrad framför Kanal 5 den 6:e december kl 20:00?! 😀

Saxat från pressmeddelandet: ”Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastien Boudet skapar julstämning med extra allt när de bjuder in till sitt gemensamma firande i Dessertmästarnas jul. I tre avsnitt bakar de sina personliga favoriter till det söta julbordet och delar med sig av tips och recept som gör adventsfirandet, lussandet och självaste julafton ännu lite godare och mysigare. Det blir bland annat smarrigt julgodis, saffranswraps, churros, cakepops och vintriga makroner.

Magnus står för klassikerna, Roy för en amerikansk touch och Sebastien för de franska smakerna när de tillsammans skapar julens godaste program.

-Vi vill sprida en härlig julkänsla och inspirera tittarna att ge sig in i köket och baka. Det behöver inte vara särskilt komplicerat. Med bra råvaror och kärlek blir det gott, säger Roy Fares.

-Vi har försökt balansera varje avsnitt. Det finns några mer avancerade grejer för den som tycker att det är roligt och har en hög ambitionsnivå, och så har vi enklare recept. De viktigaste ingredienserna är glädje och gemenskap. Alla ska känna att det finns något som passar på just deras julbord, berättar Sebastien Boudet.

-Framför allt är det baklust vi vill inspirera till. Det är roligt med jul! För många är julen förknippad med höga förväntningar och stress, men man kan faktiskt göra det lite enkelt för sig, och det hoppas vi också kunna förmedla, säger Magnus Johansson.”

 

2 reaktioner på ”Dessertmästarna kommer tillbaks till jul!

    • Julpussar skriver:

      Ja, det stod ju faktiskt i pressmeddelandet att de skulle variera nivån på recepten och blanda enkla med lite mer avancerade så jag hoppas verkligen att det finns nåt för alla! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s