Julbloggskärlek – pay it forward!

Julbloggskärlek, ett lååångt med härligt ord tycker jag! ❤

Helénes underbara jul skrev ett väldigt inspirerande och fint inlägg om just detta häromdagen (här hittar ni det!) där hon även passade på att lista några av sina favoritbloggar och bad oss andra att göra detsamma!

header2016_2Självklart ligger just Helenes Underbara Jul i topp på min kärlekslista! Är det någon blogg jag prioriterar att kolla om tiden kniper så är det hennes! Många fina pynt- och shoppingtips (vi delar smak verkar det som), inspirerande bilder och intressanta produktrecensioner!

ny2bheader

Nästa blogg på min lista är Jul i Laloland! En mysig blogg som jag följt ett bra tag, full av stämningshöjande reflektioner och inspiration!

jultiden

Tredje bloggen på min lista är en nykomling för mig, Jultiden skriver om bl a julig nageldesign, delar med sig av cupcakes och mycket pinterestinspiration!

namnl25c325b6sAnnas Jul är också ny för mig i år, en intressant julblogg som liksom mig själv försöker tänka jul ur ett ekologiskt och hållbart perspektiv. Dessutom har hon barn i ungefär samma ålder som mig själv så hennes pysseltips och smaktester brukar passa oss också…

arilds

Arildsdotter är en annan klassiker på min lista, en feelgoodblogg som jag kollar mest för att den gör mig glad!

i-love-christmas1

Sist på min lista (men absolut inte minst!) kommer Cramer cramar om julen, jag betraktar henne som min ”bloggsyster” och uppskattar hennes spaningar, tips och funderingar. Just nu verkar hon tyvärr ha hamnat i lite av en bloggsvacka så hon förtjänar verkligen all bloggkärlek hon kan få för att komma tillbaks på banan igen!

Sådär, det var några av mina favoriter (men absolut inte alla, det hade det nog tagit mig ett par timmar att skriva det här inlägget i så fall 🙂 ), vilka är dina?

8 reaktioner på ”Julbloggskärlek – pay it forward!

  1. Tack fina du 🙂 & nu fick jag ju tips på några jag inte har sett innan, Jultiden med nageldesign måste jag kolla in för min bonusdotter är nagelgalen och jag tänkte låta henne få julfixa mina naglar nån dag och då är det bra med tips.

    Týckte du fick ihop en fin lista och hoppas att fler hänger på, vi alla har ju olika stilar och smak och det är kul att få upptäcka nya bloggar.

    • Julpussar skriver:

      Det är jag som ska tacka! Ditt fina initiativ fick mig dels att tänka till själv angående mina egna favoriter, dels fick jag spanat in några nya bloggar som jag inte kikat så mycket på förut! 🙂

  2. Å tack för de orden! Blir varm i hjärtan av lite bloggkärlek så här på morgonkvisten! Kul att du gillar min blogg och jag stor gillar ju din! Om jag hittar tiden så kommer det kanske upp en liten lista snart hos mig med. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s