En julspaning från min favoritbutik, Notre Dame i Köpenhamn..

Vad vore väl ett Köpenhamnsbesök utan en tur till min favoritbutik? Hann en snabb sväng inom Notre Dame mellan lunch och Tivolibesök i lördags och passade på att föreviga lite inspirerande detaljer!

Blev lite kär i den här fina julgranskulan med glittriga järneksgirlanger!

Såå söta kalenderljus! Det här är bara två exempel, det fanns många fler storlekar & färger att välja på..

Vad sägs om en liten stickad gris i granen i år? Eller varför inte nasses rosa pudelkompis..?

Jag gillar den danska modellen av kalenderljus också, där man istället för ett stort ljus tänder ett julgransljus om dagen varje dag fram till jul… Den stora frågan är väl om man har alla ljus framme redan den 1:a december? Blir ju rätt många tomma ljusstakar framåt julafton då…

En väldigt enkel men fantastiskt söt variant på adventsljusstake! Emaljmuggar, kuddmossa, några svampar och så ljusen då… 🙂

SavedPicture-20161120211842.jpg

Och slutligen så blev jag helt störtförälskad i de här fina retroinspirerade arken med julklappspapper!!

 

6 reaktioner på ”En julspaning från min favoritbutik, Notre Dame i Köpenhamn..

  1. Hej!
    Hittade din fina blogg när jag letade recept på nätet. Hoppas du har lust/ kan hjälpa mig 🙂 Jag såg att du också brukar baka Tomtens dotters lussebullar, du råkar inte ha receptet? Jag har bakat dem i många år, men inte skrivit upp receptet och nu är bloggen borta :/
    Håller tummarna 🙂
    Mvh Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s