En tidig julklapp! Julkulor från Design House Stockholm..

Ungarna fick en tidig julklapp av sin farmor i helgen. Varsitt paket med julgranskulor ur Design House Stockholms Elsa Beskowkollektion! Jag tycker att illustrationerna är så himla söta, och dessutom är kulorna gjorda i lackat papper så de är inte lika ömtåliga som t ex glaskulor..

De här kulorna kommer jag nog försöka övertala dem att hänga upp i den stora julgranen i år…
Och jag fick faktikst också en liten klapp. 🙂 Eller liten och liten, det var den stora kulan med illustration av Petter som bakar pepparkakor!Sååå himla fina är de! Nu ska vi bara försöka hitta en anständig gran att hänga upp dem i också…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s