Smygjul på loppis!

Hann med ett snabbt besök på en av stans loppisar igår, och även om målet med besöket egentligen inte var julprylar så kan jag ju inte låta bli att hålla ögonen öppna efter såna…

Om jag säger julporslin så kanske inte de här souvenirmuggarna är det första man tänker på, men visst är de lite charmiga ändå i all sin kitchighet..?

Nä, tänker  jag på julporslin så är det ju främst jultallrikar jag tänker på. Gärna blåvita samlartallrikar med klassiska julmotiv. De här två var riktigt nära att få följa med mig hem (men platsbrist i köket fick mig att lämna dem till nästa spekulant), visst är de fina med gulddetaljerna mot den blåvita bakgrunden?

Kolla in stilen på dem, så retro & så jag! Den här charmiga kamelen t ex, kan man annat än älska honom..? ❤

Och är man på jakt efter gamla pepparkaksmått eller struvjärn så är det nu man ska passa på, innan alla andra börjar tänka på jul och ett helt års bortskänkta baktillbehör ligger och väntar i sina lådor och korgar på landets alla loppisar!SavedPicture-2017107225743.jpg

Så vad väntar ni på alla retroälskande julnördar (för den kan väl inte bara vara jag som kvalar in i den kategorin?), ut och fynda med er innan resten av mänskligheten kommer på att det snart är jul! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s