Juliga fynd på Gekås i Ullared!

Dottern & jag fick ett infall i lördags och begav oss på utflykt till Gekås i Ullared! Som vanligt är de tidigt ute och både säsongstorget & matavdelningen var fyllda till brädden med juliga fynd! På övriga avdelningar gick det såklart också att hitta julrelaterade saker; olika adventskalendrar (lego, playmobil, pixi osv) på barnavdelningen, julböcker på bokavdelningen samt en och annan jultröja bland kläderna..

Vår shoppingkasse blev dock ganska sparsmakad på just julgrejer. Några småsaker till ungarnas paketkalender (strumpor med bilmotiv till sonen, läppbalsam till dottern samt reflexer & badskum till dem bägge. Lite glögg, julgotter & en tidig julklapp till mig själv i form av Birgitta Rasmussons nya bok ”Birgittas bästa julkakor” lyckades dock slinka med..img_0609

…och dottern passade på att köpa julklappspapper och -snöre att slå in årets klappar med!img_0618

På det hela taget ett ganska trevligt besök i ”shoppingparadiset”, helt i min smak. Inga överfyllda korgar eller skrikande barn, lagom mycket folk och inga köer. Och så kom vi ju hem med det vi skulle ha utan att förköpa oss på sånt vi inte skulle ha! 😉

En reaktion på ”Juliga fynd på Gekås i Ullared!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s