Tabletter & servetter från Hm Home

Jag kollade ju in julnyheterna från HM-Home igår och självklart kärade jag ner mig i de här underbara tabletterna! Nu råkar det ju vara så att vi sällan använder tabletter hemma hos oss, och idet fall vi gör det är det den smidiga avtorkbara sorten som gäller (lillkillens bordsskick lämnar ännu lite kvar att önska), annars hade jag nog slagit till på de här!

hm-tablett

Tyvärr hittade jag inget annat med samma motiv på som jag har användning för, men de här servetterna med liknande tryck av tallbarr åkte med i shoppingkorgen. Servetter går det åt en del hemma hos oss så kan man ju lika gärna köpa fina, eller hur..? 😉

hmservett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s